home Menu close
menu MENU

BABBLARNA

Babblarne-serien er laget for å gi bedre språkutvikling hos barn. 

Babblarna vekker nysgjerrighet og lyst til å lære, og gir en utmerket start til å utvikle språket. Når man babler og leker trener man aktivt på språklyder, språkmelodi, begreper og grammatik.
Babblarna er egnet for bedre språkutvikling hos barn generelt, men passer også for barn med forsinket språkutvikling, barn med nevrologiske vansker m.m. Babblarna kan også være nyttig for barn med spesifikke behov grunnet Downs -syndrom, Fragilt X -syndrom, Dyspraksi m.fl. 
Aktivitetspakken kan etter en individuell vurdering også bli godkjent som innkjøp via NAV hjelpemiddelsentral. Søk etter Babblarna eller produktkode HATTBABB
Babblarne-serien er produsert i samarbeid med Iréne Johansson som er Karlstadmodellens grunnlegger / Hatten forlag. Oversatt av Statped med støtte fra Extrastiftelsen.

 

     

Found 10 products
per side
Desc
 • Babblarna aktivitetspakke

  Babblarne-serien er laget for å gi bedre språkutvikling hos barn. 
  Pakken inneholder: 4 bøker, Lotto, Babblarfigurer, Pappfigurer, Gympose, CD

  Babblarne-serien er produsert i samarbeid med Iréne Johansson som er Karlstadmodellens grunnlegger / Hatten forlag.

   

  kr kr 1 195,00
 • Babblarna Lotto

  Boksen inneholder 36 kort og 4 spillebrett med illustrasjoner fra Babblarnas bøker.

  kr kr 175,00
 • Babblarna gympose

  En fin liten gympose som passer til Babblarns figurer, bøker og spill. Eller kanske till gymmen?

  33 x 45 cm. Nylon. Håndvask.

  kr kr 70,00
 • Babblarna pappfigurer

  I lek med Babblarnas pappfigurer gis mange tillfeller til språkstimulans og språktrening! Språklek, lytte på melodien, trene uttale og begrep, minne og fortellerevne. La fantasien flyte og gi språktreningen en riktig boost i leken med Babblarna.

  kr kr 145,00
 • Babblarna figurer

  Si hei til Babblarna!
  Ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi og Doddo på eventyr! Her er alla seks Babblarna som plastfigurer!  Søte og morsomme for lek og språktrening.

  Kommer inn på lager i slutten av januar

  kr kr 195,00
 • Hvor er Babbas ting

  I Hvor er Babbas ting lærer barna å bygge korte setninger gjennom å sette sammen ord for å uttrykke en handling. Barnet innser at tre ord og snart også flere kan kombineres for å uttrykke en handling, hvem som utfører handlingen og hvilken effekt handlingen har. 20x20 cm 36 sider. Stivt omslag.

  Forfattere: Tisell/Johansson/Schubert/Hagstrand ISBN: 978-91-87465-23-9

  kr kr 165,00
 • Babblarnas hus

  I Babblarans hus lærer barna om begrepet ”Hva?” ved hjelp av ettords- og toordssetninger. Gjennom enkle og fargerike illustrasjoner lærer barna at ettords-setningen kan uttrykke benevning/utpeking og toordssetninger kan bli et uttrykk for en handling. 20x20 cm 36 sider. Stivt omslag.

  Forfattere: Tisell/Johansson/Schubert/Hagstrand ISBN: 978-91-87465-

  kr kr 165,00
 • Bobbos veske

  I Bobbos veske lærer barna om begrepet ”Hvem sin/sitt?” ved hjelp av ettords- og toordssetninger. Lær barna hvordan ord kan bygges i sammen til noe større og at en dermed kan uttrykke andre betydninger slik som å peke ut og eierforhold. 20x20 cm 36 sider. Stivt omslag.

  Forfattere: Tisell/Johansson/Schubert/Hagstrand ISBN: 978-91-87465-

  kr kr 165,00
 • Dadda kommer på besøk

  Dadda kommer på besøk er den første boken i den populære serien og hjelper barna å lære om begrepet ”hvem?”. Lær barna hvordan et ord kan brukes for å peke ut noe spesielt, sette navn på det eller be noen om å hente det som pekes ut. 20x20 cm 36 sider .Stivt omslag.

  Forfattere: Tisell/Johansson/Schubert/Hagstrand ISBN: 978-91-87465-21-5

  kr kr 165,00
 • Babblarna CD

  Babblarna byr opp til sang og dans. Musikk-cd med Babblarnas 2 første sanger som svinger og rocker og ingen kan sitte stille på.
  Tekst: Rask/Tisell, Oversettelse: Fleiner Sang: Jørgen Olsson og Anne Sjøbakken Fleiner

  kr kr 50,00
Found 10 products
per side
Desc