home Menu close
menu MENU

Babblarna figurer, GS

Si hei til Babblarna GS!
Ta med Gagga, Giggi, Goggo, Sassa, Sissi og Sosso på eventyr!   Søte og morsomme for lek og språktrening.

kr kr 249,00

Lagerstatus: På lager

SKU: HATT157
Beskrivelse

Babblarna som plastfigurer har nå blitt tolv. Disse nye kaller vi for GS-settet og i dette settet finner du vennene Gagga, Giggi, Goggo, Sassa, Sissi og Sosso. 


Gjør leken og språktreningen ekstra morsom med Babblarnas plastfigurer. Runde, myke og fargeglade blir Babblarna en klar favoritt blant leketøyene. La fantasien råde og se frem til timer med nyttig og morsom lek. Si hei til Gagga, Giggi, Goggo og Sassa, Sissi, Sosso! Seks nye figurer å leke og oppleve spennende eventyr med.


Figurene er 7-10 cm høye og produsert ihht den europeiske standard og er CE-merket. Vi har også valgt å merke figurene med " Ikke egnet til barn under 3 år". Anledningen for dette er at de ikke bør "tygges" på, selv om alle krav om sikkerhet i Europa (CE71). Plastfigurene inneholder ikke ftalater eller andre giftstoffer.


Babblarna


Babblarne-serien er laget for å gi bedrespråkutvikling hos barn. Babblarne vekker nysgjerrighet og lyst til å lære. Dette er en utmerket start til å utvikle språket gjennom babbling og lek med språklyd, begreper og grammatikk.


Babblarne-serien er produsert i samarbeid med Irene Johansson som er Karlstadmodellens grunnlegger / Hatten forlag. Oversatt av Statped.


Råd&Tips

Dersom du synes det er vanskelig å lære deg navnet på disse nye figurene, tenk slik: Det er konsonanten i Babblarnas navn som er forandret, mens vokalen er lik de andre figurene i BD settet. Den lilla Babblaren som ligner Babba, heter Gagga, den sorte som ligner Bobbo, heter Goggo, den oransje som ligner Bibbi, heter Giggi, den blå som ligner Dadda, heter Sassa, den lyseblå som ligner Diddi, heter Sissi og den rosa som ligner Doddo, heter Sosso. 

Tips fra Logopeden 

Under her vil du finne flere god tips fra logoped Elvira Ashby fra Hatten Forlag/Hatten Education. Hun har skrevet bøkene i serien om Ajja&Bajja og Snicksnaksnoken som du kan finne hos hatten forlag: http://www.hattenforlag.se/butik. Elvira gir gode tips til hvordan du kan hjelpe barnet ditt å komme i gang med å snakke og hvordan man kan bruke tegn til å stimulere språkutviklingen og språkleker som erfaringsmessig har gitt gode resultater.

Se PDF