home Menu close
menu MENU

Hvor er Babbas ting

I Hvor er Babbas ting lærer barna å bygge korte setninger gjennom å sette sammen ord for å uttrykke en handling. Barnet innser at tre ord og snart også flere kan kombineres for å uttrykke en handling, hvem som utfører handlingen og hvilken effekt handlingen har. 20x20 cm 36 sider. Stivt omslag.

Forfattere: Tisell/Johansson/Schubert/Hagstrand ISBN: 978-91-87465-23-9

kr kr 195,00

Lagerstatus: På lager

SKU: HATT-B52S
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Lanseringsdato 3. apr. 2017
Beskrivelse

Babblarna


Babblarne-serien er laget for å gi bedrespråkutvikling hos barn. Babblarne vekker nysgjerrighet og lyst til å lære. Dette er en utmerket start til å utvikle språket gjennom babbling og lek med språklyd, begreper og grammatikk.


Babblarne-serien er produsert i samarbeid med Irene Johansson som er Karlstadmodellens grunnlegger / Hatten forlag. Oversatt av Statped.
 


 

Råd&Tips

Tips fra Logopeden

Under her vil du finne flere god tips fra logoped Elvira Ashby fra Hatten Forlag/Hatten Education. Hun har skrevet bøkene i serien om Ajja&Bajja og Snicksnaksnoken som du kan finne hos hatten forlag: http://www.hattenforlag.se/butik. Elvira gir gode tips til hvordan du kan hjelpe barnet ditt å komme i gang med å snakke og hvordan man kan bruke tegn til å stimulere språkutviklingen og språkleker som erfaringsmessig har gitt gode resultater.

Se pdf