Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis e-læring i regning

Skjermdump fra elæringen av en kvinne som skal løfte vekt og tenker mange tallKompetanse Norge har utviklet en e-læringsressurs i grunnleggende regning. E-læringen er gratis og tilgjengelig for alle voksne som ønsker å bli bedre i regning.

 

Innholdet i e-læringen er basert på læringsmålene for regning som grunnleggende ferdighet, med fokus på hverdags- og arbeidsliv. Det er oppgaver innenfor temaer som matlaging, handling, lønn og skatt, lån og budsjett og mye mer.

Innhold relevant for voksne

E-læringen er delt i tema, og hvert tema inneholder oppgaver på tre nivåer, slik at man kan velge nivå for det enkelte tema selv. Hvert tema inneholder leksjoner, som er bygget opp med forklaringer, illustrasjoner, instruksjonsfilmer og oppgaver. I tillegg finnes det en oppgavebank for tall, geometri og økonomi, for de som ønsker å øve intensivt på dette.

Fritt tilgjengelig for alle

Ressursen kan brukes av alle voksne som vil bli bedre i regning. E-læringen er gratis, enkel å bruke og tilpasset flere ferdighetsnivåer. E-læringen er selvinstruerende og selvrettende, og fungerer like bra på datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

E-læring i regning kan også benyttes av undervisere i grunnleggende ferdigheter, enten som en del av et undervisningsopplegg eller som ressurs deltakere bruker på egenhånd.

Gå til e-læring i regning

Tilbake