home Menu close
menu MENU

Barnas Vårbok

Praktisk tilrettelagt bok om våren som vil hjelpe og glede i samværet med barna.
Vi nyter våren mens vi leker, forteller, synger og lager spennende formingsaktiviteter sammen! 130 sider 

Forfattere: Viktoria Jensen og Kari Bredvold, ill. Espen Svedman ISBN: 978-82-90910-60-5    
 

kr kr 300,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 978-82-90910-60-5
Beskrivelse


Boka inkluderer både kjente norske klassikere innenfor sang, dikt og fortellinger samt nytt og spennende stoff. I Barnas Vårbok leser og synger man mens barna lever seg inn i de morsomme små og store tegningene og illustrasjonene. Barnas Vårbok har også mange spennende leker og formingsaktiviteter som vil vekke glede og kreativitet hos barna.


Hvert tema er omfattende slik at pedagoger og foreldre kan velge ut materialet ut fra barnets alder og modenhet. Barnas Vårbok har et mangfoldig materiale som gir en mulighet til å fordype seg i temaene sammen med nysgjerrige barn. 


Boka er skrevet av musikklærer Viktoria Jensen og spesialpedagog Kari Bredvold etter mangeårig arbeid med barn. Vi savnet en bok som var praktisk tilrettelagt med mange aktiviteter for bruk i hjemmet, barnehage og skole. 


Kjære pedagog: Her har du en bok som vil lette hverdagen din i det pedagogiske arbeidet med barn!


Kjære forelder: Her har du en bok som vil være en skattekiste i samvær med egne barn!


Kos dere med Barnas Vårbok!


Beste hilsninger fra Viktoria og Kari

Råd&Tips

Hvis du leter etter en bok som er full av ideer til lek, forming, sang og lesing samlet i en bok; da er dette en riktig bok for deg!

I Barnas Vårbok finner du mange temaer knyttet til våren (vær, blomster, ville dyr, husdyr, fugler, insekter, trær og 17. mai) fortalt på en ny, morsom og spennende måte for barn i alderen 1-8 år.

Customers who considered this also considered: