home Menu close
menu MENU

Følg Frosken

"Følg frosken" er en samling oppgaver til barn mellom 5-9 år - skriv ut og bruk i klassen eller i barnehagen. Blant dinosaurer, drager, fisker og flyveøgler kan barnet løse oppgaver med spor, speilinger, former og labyrinter.

Forfatter(e): Gabriele Klink, bearbeidet av Ina von Barm

kr kr 320,00
kr kr 320,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 203300
Nedlastbare filer:
Beskrivelse

Matematikkoppgaver til småskolen og til de eldste i barnehagen. Lær barna om begreper som spor, speilinger, former og labyrinter på en enkel og inspirerende måte.


Oppgavene er inndelt i 9 kategorier. Du kan laste ned en kort veiledning med løsningsforslag til hver oppgave. Til noen av oppgavene er det flere løsningsforslag eller alternative anvendelser – f.eks. spill. Materialet består av et veiledningshefte og en mappe med pdf-fil med 75 oppgaveark. Det er oppgaver der barna skal gjenkjenne tall og finne mengder, og oppgaver hvor fokus er rettet mot finmotorisk trening ved å følge en strek, fortsette et påbegynt mønster eller selv tegne konturene til et tegneark. Det er også velkjente labyrintoppgaver som trener både finmotorikk og øye-hånd koordinasjon, og oppgaver som trener visuell persepsjon og øver skriveretningen. Barna kan også komme på sporet av geometriske former gjennom fargeoppgaver. Oppgavene er tenkt som et inspirerende supplement til materialene barna ellers arbeider med. 

Råd&Tips

1. Gjennomfør kjøpet og motta ordrebekreftelse.

2. Etter ca 1 dag (når vi har behandlet ordren) logger du inn på MIn konto med brukernavn: din epost og selvvalgt passord.

3. Finn fanen Mine nedlastbare filer

4. Klikk på linken og last ned.

5. Husk hvor du har lagret nedlastingen.

6. Linken er tidsbegrenset til 14 dager og du har 3 muligheter for nedlasting.

7. Du kan også klikke på glemt passord og få dette tilsendt på nytt.