home Menu close
menu MENU

Les selv om matematikkens spennende verden 1

En serie på 5 små matematikkbøker der formålet med bøkene er å gi elevene en mulighet til oppleve at matematikk kan leses og være noe annet enn oppgaveregning og matematiske undersøkelser. Målgruppe 5-13 trinn
Forfatter: Pernille Pind     ISBN: 978-82-90910-50-6

kr kr 200,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 978-82-90910-50-6
Nedlastbare filer:
Beskrivelse


"Jeg har brukt Pernille Pinds Les Selv bøker til lesetrening med påfølgende samtale om i forståelse av begreper. Heftene har emner som interesserer elevene og de kan på slutten av timen brukes til praktisk trening av grunnleggende ferdigheter. Jeg husker første timen vi brukte bøkene og emnet var måleenheter. Elevene leste med stor motivasjon og glede om de ulike måleenhetene milimeter, centimeter, tomme, favn osv.. Videre brukte vi disse måleenhetene til å måle ulike deler av rommet. Pernillebøkene er et godt pedagogisk verktøy for å oppnå en helhetlig tilnærming til grunnleggende ferdigheter, både hva lesing og matematiske begreper angår."
"Les Selv bøkene anbefales på det sterkeste". Arnt Jakobsen, Spes.ped koordinator, Stangnes 8-13Les selv om matematikkens spennende verden 1 er en serie på 5 små matematikkbøker der formålet med bøkene er å gi elevene en mulighet til oppleve at matematikk kan leses og være noe annet enn oppgaveregning og matematiske undersøkelser.
Bøkene selges i kassetter der
Les selv om matematikkens spennende verden 1. er ment for mellomtrinn/ungdomstrinn og inneholder bøker om:
1.Mynt og krone
2.Når VI er et tall
3.Tegne stjerner
4.De sju bruene
5.Tankeleseren
Bøkene er ment som en slags frilesningsmatematikk, hvor elevene får et alternativ til kopiark.
Veiledningshefte laster du ned gratis fra kategorien nedlastinger.


Pernille PindPernille Pind (1965) er Cand. scient. fra Århus Universitet med hovedfag i matematikk og spesialist innen matematikkens didaktikk. Hun var i mange år lærer på Danmarks Lærerhøyskole / Danmarks Pedagogiske Universitet før hun begynte å arbeide selvstendig i Forlaget Pind og Bjerre. Pernille har utgitt mange bøker om matematikkundervisning i skolen, deriblant serien "Les Selv om matematikkens spennende verden” og "Gode Grublere og sikre strategier”. På disse titlene har hun også samarbeidet med Erik Bjerre.