home Menu close
menu MENU

Mundmotorisk kompendium

En samling av munnmotoriske øvelser som er bra for barn med nedsatt munnmotorisk funksjon og styrke. 
Et praktisk verktøy med ideer og konkrete forslag til leppe, gane og kjeve øvelser.
Forfattere: Anja Bau, Antje Schöps ISBN: 87 7607 022 0 Dansk utgave

kr kr 350,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 600600
Beskrivelse

Øvelsene kan lett brukes av logopeder, fysioterapeuter og ergoterapeuter, lærere og andre som arbeider med disse spørsmålene. Det legges vekt på at øvelsene kan "pakkes" inn i et spill, slik at de er morsomme og motiverende.


Kompendiet inneholder flere sider med spill og øvelser for fri kopiering.


For noen av øvelsene finnes det foto for nøyaktig demonstrasjon - på andre er det morsomme tegninger som refererer til å kopiarkene lenger bak. Kopiarkene inneholder leker og spill som kan brukes direkte. 


Anmeldelser fra Danmark


Talepædagogen skrev blandt andet:


“Kompendiet bør stå på ethvert talepædagogisk bibliotek og være tilgængeligt i sproggrupper. Selvom talepædagogerne kan mange af disse mundmotoriske øvelser på forhånd, er det virkelig dejligt at have øvelserne skrevet ned med fotos eller tegninger til. Det er et meget fint kompendium.”


Anne Marie Ishøy, Talepædagogen nr 3-2004Fysioterapeuten skrev blandt andet:


“De mundmotoriske øvelser er gode og brugbare. Dejligt at øvelserne inden for hvert af de ovennævnte områder er opbygget fra let til svær.Opbygningen af øvelsesforslagene er let overskuelige med først en beskrivelse af øvelsen, dernæst hvordan øvelsen skal udføres og i flere tilfælde er øvelsen suppleret med et illustrativt billede.”
“Kompendiet er i sin helhed inspirerende og anbefalelsesværdigt. Det er direkte brugbart, når man skal i gang med at træne mundmotorikken hos et barn eller en voksen.”


Lone Jacobsen, Elke Bucka Wessel, Fysioterapeuten nr 14 august 2004