home Menu close
menu MENU

TROG 2 Erstatningsbilde, 2 stk

I forbindelse med den norske normeringen av TROG-2 ble to av bildene (C2 og T3) i stimulusboken (Stimulus Book) byttet ut med nye bilder.

kr kr 95,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 225860
Beskrivelse

Den norske versjonen, som har norske normer, er blitt oversatt og tilpasset norsk språk og norske grammatiske forhold ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. Den norske manualen gir all den informasjonen som kreves for å kunne administrere testen samt tolke testresultatet.


I forbindelse med den norske normeringen av TROG-2 ble to av bildene (C2 og T3) i stimulusboken (Stimulus Book) byttet ut med nye bilder, da man i den norske prosjektgruppen vurderte at de to opprinnelige oppgavene (og dermed de tilhørende stimulusbildene) ikke fungerte tilstrekkelig bra på norsk. De to nye erstatningsbildene kan kjøpes separat og klistres inn på respektive sider i stimulusboken.


Om du tidligere har kjøpt den britiske versjonen av TROG-2 (inneholder bl.a. den britiske manualen og stimulusboken), trenger du kun å kjøpe den norske manualen, norske protokoller samt de to ovennevnte erstatningsbildene.