home Menu close
menu MENU

Språk på spill

De 24 lekene er utarbeidet for at det skal være lett for barnehagepedagoger og foreldre å få adgang til leker og spill til artig og givende språklig samvær med barna.

Materialet er utarbeidet i samarbeid med Bo Ege og Bent Aage Larsen. Forfatter(e): Carl Anker Christiansen

kr kr 195,00
kr kr 195,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 940210
Nedlastbare filer:
Beskrivelse

Det skjer mye med barns tale og språk de tre årene de går i barnehagen.


De fleste starter i 3 års alderen med en god forståelse for det muntlige språk. De kan også uttrykke seg muntlig med enkeltord og i små setninger. I 6-årsalderen kan barna sjonglere med språket. De snakker i lange, korrekt sammensatte setninger, anvender grammatikalske regler og har et stort kjennskap til hva ordene betyr.


Denne kolossale utviklingen skjer tildels fordi mennesket har fantastiske evner til å lære språk og tildels fordi foreldre, familie, barnehagepedagogene og ikke minst de jevnaldrende vennene hele tiden bruker språket og stiller alderssvarende språkkrav. 


Daglige krav om å forstå andre og selv bli forstått holder talespråkutviklingsprosessen i gang. Å kunne leke med språket sammen med andre gjør prosessen artig. 


De 24 lekene på den nedlastbare filen er utarbeidet for at det skal være lett for barnehagepedagoger og foreldre å få adgang til leker og spill til artig og givende språklig samvær med barna. 

Råd&Tips

1. Gjennomfør kjøpet og motta ordrebekreftelse.

2. Etter ca 1 dag (når vi har behandlet ordren) logger du inn på MIn konto med brukernavn: din epost og selvvalgt passord.

3. Finn fanen Mine nedlastbare filer

4. Klikk på linken og last ned.

5. Husk hvor du har lagret nedlastingen.

6. Linken er tidsbegrenset til 14 dager og du har 3 muligheter for nedlasting.

7. Du kan også klikke på glemt passord og få dette tilsendt på nytt.