home Menu close
menu MENU

Problemer. Sekvensserie Schubi bildeeske

Barn havner av og til i konfliktsituasjoner på grunn av uventede hendelser. Disse hendelsene kan gjøre barna utrygge, forvirret eller usikre fordi de ikke har fått verktøy til at håndtere slike situasjoner. Sekvensserien Problemer kan brukes som opplegg til samtaler om mulige løsninger i forskjellige situasjoner. Bildene beskriver 6 forskjellige situasjoner: Farlig lek, far og mor krangler, å bli holdt utenfor, vold, kidnapping og en ulykke. 
75 tegnede bilder, 9x9 cm. Velegnet til barn fra 8 år.

kr kr 325,00

Lagerstatus: På lager

SKU: 118900
Nedlastbare filer:
Beskrivelse

Om Schubi-billedbokserBilledboksene inneholder tegnede billedhistorier som settes sammen i små sekvenser, alle med emner fra barnas hverdag. Historiene inneholder både alvorlige og humoristiske episoder. Bildene passer godt i språkundervisningen, til muntlige og skriftlige fremstillinger, til å øve konsentrasjon og formulering, og til utvidelse av ordforrådet. De små historiene passer også godt som grunnlag for rollespill.


Schubi billedboks finnes i to utgaver – en stor eske med ca 150 og en liten eske med ca 75 fargeillustrasjoner. Hver eske inneholder en kort veiledning på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og nederlandsk.