Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er EUs nye personvernforordning. Hovedformålet er å styrke personvernet for alle borgere i EU/EØS-området. I hovedsak dreier det seg om innstramminger knyttet til innsamling, bruk og oppbevaring av personopplysninger. Litt forenklet kan man si at reglene gjelder for alle virksomheter som behandler personopplysninger i EU/EØS-området, eller som tilbyr varer eller tjenester til EU/EØS-borgere.

Vi respekterer personvernet ditt og din rett til å kontrollere dine personlige opplysninger. Våre prinsipielle retningslinjer er enkle. Vi vil være tydelige angående hvilke data vi samler inn og hvorfor. Dataene dine er godt beskyttet av oss. Vi selger ikke, og kommer ikke til å selge dataene dine til tredjeparter.

Denne personvernerklæringen («erklæringen») forklarer hva slags personopplysninger vi samler inn, enten direkte eller indirekte, og hvordan vi bruker dem. Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å identifisere deg eller som vi kan koble til deg. Erklæringen omfatter også hvilke valgmuligheter du har angående dataene vi samler inn, og hvordan du kan styre disse. 

Informasjon kan bli samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier når du bruker, logger inn på eller interagerer med oss via nettstedene våre eller appene våre. Vi kan for eksempel samle inn informasjon om hvilken type enhet du bruker når du går inn på nettstedene våre, operativsystem og versjon, IP-adressen din, omtrentlig geografisk posisjon som angitt av IP-adressen, hvilken nettleser du bruker, nettsidene du besøker på nettstedene våre, og hvordan du samhandler med innholdet som er tilgjengelig på nettstedene våre 

Vi samler inn informasjon du frivillig gir til oss, som navn, telefonnummer og e-postadresse, f.eks. når du vil ha mer informasjon om våre produkter og -tjenester, eller når du kontakter brukerstøtten vår for å få hjelp til noe som gjelder produktene dine.
Hvorfor: Vi bruker denne informasjonen til å dele nyheter om hendelser og produkter som tilbys av oss. I tillegg gir IP-adressene oss en bedre forståelse av geografisk informasjon om besøkende på nettstedene våre, slik at vi kan forbedre nettstedene våre for alle. Det er i vår legitime interesse å behandle personopplysningene dine for disse formålene 

Vi samler inn: navn, telefonnummer (valgfritt), e-postadresse, leverings-/fraktadresse og betalingsinformasjon.
Hvorfor: Vi bruker denne informasjonen til å fullføre transaksjonen din, følge opp kjøpet, hjelpe deg med eventuelle leveringsproblemer, håndtere returer og andre problemer knyttet til kjøpet av produktene. Å behandle personopplysningene dine for dette formålet er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen vi har med deg.

Vi samler inn: navn, telefonnummer, e-postadresse, posisjonsdata, passordet ditt og IP-adresse. Vær oppmerksom på at passordet ditt lagres ved hjelp av enveis hash, hvilket betyr at det ikke kan gjenopprettes (eller avsløres) av noen, innbefattet oss.
Hvorfor: Vi samler inn disse opplysningene for at produktet skal fungere sikkert (noe som bidrar til å forhindre uautorisert tilgang til våre produkter og hjemmenettverk). Denne praksisen er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen vi har med deg. Vi bruker også e-postadressen din til å sende deg relatert kommunikasjon. Det kan være markedsføring, programvareoppdateringer, informasjon om produkter og/eller -tjenester, og nyheter og produkttilbud. Det er i vår legitime interesse å behandle personopplysningene dine for disse formålene.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier som piksler, tagger, web-beacons og andre identifikatorer. 
Hvorfor: Vi bruker dataene vi samler inn, for å kunne tilpasse nettstedene våre for deg, huske preferansene dine, finne ut hvordan brukerne bruker nettstedene våre eller appen vår, og for å kunne tilpasse markedsføringen vår. 

Vi selger ikke, og kommer aldri til å selge, personopplysninger om kundene våre.

 

Dine rettigheter

Vi ønsker at du skal ha kontroll over hvordan vi bruker personopplysningene dine. Med forbehold for lokalt gjeldende lovgivning, kan du gjøre dette på følgende måter: Du kan be oss om en kopi av personopplysningene dine som vi besitter; du kan informere oss om eventuelle endringer i personopplysningene dine, eller be oss korrigere noen av personopplysningene vi har om deg; i visse situasjoner kan du be oss om å slette, blokkere eller begrense personopplysningene vi har om deg, eller fremsette innsigelser mot bestemte måter vi bruker personopplysningene dine på; og i visse situasjoner kan du også be oss om å sende personopplysningene du har gitt oss, til en tredjepart. Når vi bruker personopplysningene dine med ditt forutgående samtykke, kan du til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt. I tillegg, når vi behandler personopplysningene dine basert på vår legitime interesse eller i allmennhetens interesse, har du til enhver tid rett til å motsette deg slik bruk av personopplysningene dine.

Tvungen overlevering av opplysninger

Hvis det er juridisk påkrevd og strengt nødvendig for ytelsen av tjenestene eller for å beskytte våre rettigheter, eller rettighetene til våre tilknyttede selskaper eller brukere, oppgir vi personopplysningene dine til rettshåndhevelsesorganer, politimyndigheter, våre tilknyttede selskaper eller i juridiske prosesser.

Salg eller fusjon

Vi kan dele personopplysningene dine ved en eventuell fusjon, et eventuelt oppkjøp eller ved et salg av hele eller deler av selskapet. I så fall vil vi selvsagt varsle deg via e-post og/eller med en tydelig kunngjøring på nettstedet vårt og også informere deg om rettighetene dine.

Sikkerhet

Vi er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger. Selv om vi gjør det som er rimelig for å beskytte personopplysningene vi samler inn, er ingen sikkerhetssystemer ugjennomtrengelige. Vi benytter en rekke tekniske og organisatoriske tiltak og bransjestandarder for å beskytte personopplysningene dine, og for å forebygge at informasjon om deg utsettes for tyveri, misbruk og uautorisert tilgang, utlevering, endring og ødeleggelse. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir, på datasystemer som har begrenset tilgang og er plassert i kontrollerte fasiliteter. Dessuten passer vi også på at våre tredjepartsdatasenterleverandører har tilstrekkelige sikkerhetstiltak på plass. I tillegg beskyttes dataene dine med kryptering, for eksempel Transport Layer Security (TLS), ved overføring via Internett. Passordet ditt er lagret ved hjelp av enveis hash, noe som betyr at det ikke kan gjenopprettes (eller avsløres) av noen.